Brillenglazen

OP ZOEK NAAR DE IDEALE BRILLENGLAZEN

Welke moet ik kiezen?

U bent uniek, uw ogen ook.
Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om het probleem met uw zicht op te lossen. Met enkelvoudige of unifocale glazen, multifocale glazen, computerglazen,…

Brillenglazen bij optiek Hugo

UNIFOCALE OF MULTIFOCALE GLAZEN?

Een bril met enkelvoudige glazen  corrigeert uw oogafwijking en geeft u weer een haarscherp zicht voor veraf (bij myopie of bijziendheid) of voor nabij (bij hypermetropie of verziendheid) (leesbril)

De multifocale glazen bieden optimaal zicht op meerder afstanden: nabij, op middellange afstand en in de verte. De overgang van ver naar dicht is vloeiend en halverwege heb je scherp zicht voor de tussenliggende afstanden. Zo heb je maar één bril nodig om in alle omstandigheden scherp zicht te hebben.

BEELDSCHERMBRIL

De computer is niet meer weg te denken uit ons leven. Uw ogen moeten zich steeds aanpassen aan verschillende afstanden: van uw bureau en monitor tot uw collega’s. Dit kan erg vermoeiend zijn en dit kan leiden tot droge ogen, gespannen nek- en schouderspieren. De oplossing: een beeldschermbril of computerbril. Een extra filter om het schadelijke blauwe licht te filteren is steeds een mogelijkheid.

TWEEDE PAAR GLAZEN -50%

Zin in een extra bril, met hetzelfde type glas. Of een aparte computerbril naast je multifocale bril, een extra bril voor ver of nabij, een extra zonnebril,…
Bij Optiek Hugo krijg je uw tweede paar glazen aan de helft van de prijs, binnen de 6 maand na aankoop van je eerste bril.

De Impressionist

3D-video oogmeting

Bij de productie van brillenglazen op maat speelt de pasvorm van de bril op het gezicht een beslissende rol. Met de ImpressionIST®, het 3D-video centreersysteem van Rodenstock, worden de gegevens verzameld die hiervoor van belang zijn.
U kijkt gewoon in de spiegel van de ImpressionIST®. Met twee camera’s worden er vanuit twee gezichtshoeken beelden van u gemaakt. Met behulp van deze beelden worden in combinatie met het door u gekozen montuur parameters van uw gezicht nauwkeurig gemeten, zoals de afstand tussen uw pupillen en hun diameter. Al die berekeningen hebben we nodig om voor u de optimale brilglazen, perfect afgestemd op uw ogen, op maat te kunnen maken.

De impressionist