Hoorservice

JE OREN ZIJN UNIEK

Gaat uw gehoor achteruit? Last van lawaai? Nood aan gehoorbescherming? Lapperre en Optiek Hugo zorgen voor een oplossing, kant-en-klaar of individueel op maat gemaakt.

Een hooroplossing voor iedereen

Heb je last om een gesprek te volgen, vooral met extra achtergrondgeluid? Wij vinden een hooroplossing die perfect bij u past. Onze hooroplossingen worden onderverdeeld in 3 categorieën: HOME, CITY en WORLD. Ze zien er doorgaans hetzelfde uit, maar het verschil zit hem in het aantal technologische snufjes dat ze je kunnen bieden. Wij maken alle oren blij.

Lapperre maakt alle oren blij

Uw oren, ze maken het leven mooi. In uw Lapperre hoorcentrum neemt Sarah Vandelanotte, een gediplomeerd audicien, de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

Logo Lapperre

Vrijblijvend uitproberen

De beste manier om te achterhalen of een hoorapparaat iets voor u is? Het zelf testen! Test onze hoorapparaten nu zelf 1 maand vrijblijvend uit.

 

Bescherm uw oren optimaal

Lawaai kan definitief gehoorverlies tot gevolg hebben. Door de juiste oordoppen te dragen, op maat gemaakt of kant-en-klaar, kun je je gehoor beschermen en vermijd je onomkeerbaar gehoorverlies. Er zijn oordoppen om te slapen, zwemmen, werken, motorrijden of vliegen. Kant-en-klare oordoppen of oorkappen (voor baby’s en kinderen) zijn steeds op voorraad in de winkel. De afdruk voor de op maat gemaakte oordoppen worden gemaakt na afspraak.